vrijdag 28 september 2012

nature

Allemaal bedankt voor de leuke reacties op mijn krans. Dat is zo leuk om te lezen!
Deze keer weer een gestempelde kaart. Ik hou van afwisseling zoals jullie zien.
Eerst de zon gestempeld met musterd seed en wuld honey. de lucht gesponst langs een stuk gescheurd papier met weathered wood, tumbled glass en broken china. Het groene gedeelte met peeled paint en shabby shutters. Wat struiken eronder en wat vogels in de lucht.(de Stempelwinkel)
De tekst is van internet en die heb ik er later opgeprint.

Ik krijg net te horen dat het hobbywinkeltje (waar ik ook mijn kaarten verkoop) er na 25 jaar mee moet gaan stoppen.
Ze kan niet meer rondkomen en opboksen tegen de dumpzaken en internet. Toch jammer dat er op deze manier zo veel leuke kleine winkeltjes verdwijnen. Ze is de enige in onze plaats en ik zal nu ook maar via internet mijn spulletjes gaan bestellen. Ook jammer natuurlijk dat ik nu mijn verkooppunt kwijt ben. Ik verkocht toch regelmatig wat kaarten en kocht daar dan weer wat nieuws van. Al moest ik natuurlijk altijd wel bijbetalen natuurlijk, want ik wordt soms hebberig van al het materiaal waarmee jullie al jullie creaties maken, haha!! Wat doen jullie allemaal met alles wat jullie maken? Sommigen maken zoveel, dat kun je toch niet allemaal versturen?
Dit moest ik toch even kwijt, want ik baal er eigenlijk best wel van.
Ik wens iedereen een heel fijn weekend!
Groetjes, Monique

16 opmerkingen:

 1. Allereerst vind ik je krans ook heel erg mooi!! Leuk om dat met de herfst te maken! Je kaartje heb je mooi opgebouwd, en de tekst is ook prachtig.
  Jammer dat je je stekkie kwijt bent, da's zeker balen! Zelf heb ik 2 verkooppunten, en ik krijg regelmatig mensen die thuis wat bij me kopen. Het ene punt neemt eens per 11 1/2 maand 24 kaarten af, en bij het andere punt wisselt het per keer wat er wordt verkocht. Degene die bij me thuis komen nemen er soms wel 8 tot 10 tegelijk mee, das leuk! ook maak ik sieraden, en repareer deze ook. Hier verdien ik ook wat mee en zo kom ik ook weer aan nieuwe spulletje, wantidd, is het allemaal zo verleidelijk!! Succes, en ik hoop dat je een andere plekje vind voor je kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik begrijp helemaal wat je bedoelt Monique. Er verdwijnen steeds meer en meer hobby winkeltjes. Ze kunnen idd door de "dumpzaken" zoals jij het noemt er niet meer tegenop. Ik koop tegenwoordig vooral via internet. Wel jammer want ik mag graag bijvoorbeeld even aan papier voelen. Het afgelopen jaar ben ik maar eens flink mijn voorraad papier aan het uitdunnen en ik kan nog wel even door daarmee ;-). Ik zelf verkoop soms wat, geef weg, maak op verzoek maar dat dekt de kosten echt niet hoor. Ik heb mij er allang bij neergelegd........... een hobby kost geld :-).
  Groetjes en een fijn weekend, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ja......... je kaart is erg mooi geworden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Monique,
  Je kaart is weer erg mooi geworden, heel apart gedaan en ja, jammer dat alle hobbywinkels verdwijnen..Ik ben ook helemaal afhankelijk van internet en soms is het zó fijn om eerst iets te kunnen bekijken..

  Fijn weekend, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een supermooie kaart Monique, ook je krans is prachtig gemaakt!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig kaartje! Ik kan mijn kaarten hier ook in een winkel verkopen. Wel geen massa's, maar toch tamelijk wat. Ik zou het ook erg vinden, moest dat niet meer kunnen. Het is inderdaad jammer dat die kleintjes niet meer kunnen opboksen tegen de grotere ketens!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hé dat is jammer Monique dat het winkeltje noodzakelijk moet stoppen en dat jij ook meteen je adresje kwijt bent waar je je kaartjes verkocht, niet leuk. Tja wat doe ik met mijn kaarten eh op de voorraadstapel liggen eerlijk gezegd, tuurlijk verzend ik weleens een kaart maar heb laatst ook deze vraag gesteld op mijn blog, want durf het bijna niet te zeggen maar denk dat er wel ongeveer 90 op mijn stapel liggen. Op mijn werk mag ik ze niet verkopen (werk bij de overheid), we hebben hier ook een schattig winkeltje maar die doen daar niet aan, tja heb begrepen dat een website met je kaarten niet helemaal werkt ..... kortom Aniet kan je niet een geschikt antwoord geven helaas. Je kaartje is prachtig geworden Monique.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is de kaart prachtig gemaakt.
  Zelf verstuur ik de meeste kaarten die ik maak. Ik geef ze ook wel weg als een cadeautje, voor een goed doel heb ik er ook wat gemaakt. En ik heb er wat aan de weg in een huisje liggen. Dat kan bij ons, maar daar verkoop ik er niet zoveel van.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als eerste: Wat een super mooie kaart! Fijn te zien dat je op zoveel manieren creatief bezig bent!
  Zonde van je verkooppunt/in-kooppunt! Maar overal in de branch is men de broekriem aan het aanhalen en soms gaat dat net te ver...
  De meeste van mijn kaarten verstuur of geef ik weg. Er zijn er een paar waar ik geen afscheid van kan nemen en verder groeit mijn verzamelingetje heel, heel langzaam tot ik er genoeg heb en dan wil ik ergens op een markt of zo ermee gaan staan, dat weet ik nog niet. Fijn weekend, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Eerst nog even over je krans.....geweldig mooi!!!! Dat is iets wat ik zelf ook heel graag doe en ik geniet daar enorm van.
  Dan je kaartje.....hij is weer prachtig, heel mooi gedaan weer en dan over je hobbywinkeltje...ik weet hoe het is want bij ons in Lekkerkerk heb je ook niets op dit gebied en dat is best wel eens balen.
  Dan nog antwoord op je vraag wat we met onze creaties doen....bij mij is dat wel duidelijk denk ik....ik verkoop heel veel, zowel thuis als op een enkel braderietje. Fijn zo'n hobbypotje, dan blijf je lekker in je spulletjes.
  Een heel verhaal en dan wens ik je nu een heel fijn weekend. Liefs Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk ogpebouwd tafereeltje van de natuur, Monique! Mooi gedaan zeg...

  Wat jammer dat jullie hobbywinkel sluit en jij daardoor je verkoopadresje kwijt raakt. Zelf geef ik het nodige weg, stuur het e.e.a. op om iemand een plezier te doen, soms verkoop ik kaarten als anderen er om vragen en ik maak ook wel pakketjes van zelfgemaakte kaarten die ik dan als verjaardagskadootje geef.
  En er zijn ook dingen bij, die ik niet kwijt wil hahaha...bewaar ik dus maar!

  Groetjes en een fijn weekend, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele leuke en mooie kaart Monique
  Jammer dat ook dit winkeltje weer verdwijnd .
  Er blijven er niet veel meer over zo.
  Ik verstuur de meeste kaarten die ik heb gemaakt en geef ze als cadeautje en tja sommige dinegn wil ik gewoonweg niet kwijt dus die bewaar ik.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hello!
  After visiting your blog, I invite you to join us in the "International Directory Blogspot".
  "International Directory Blogspot" It's 159 Countries and 5519 Websites !
  Missing yours join us
  If you join us and follow our blog, you will have many more visitors.
  It's very simple, you just have to follow our blog, enter your Country and your blog url in a comment, and you will be automatically integrate into the Country list.
  We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world and to share different passions, fashion, paintings, art works, photos, poems.
  So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
  I think this community could also interest you.
  We ask you to follow the blog "Directory" because it will give you twice as many possibilities of visits to your blog!
  Thank you for your understanding.
  Please follow our blog, it will be very appreciate.
  I wish you a great day, with the hope that you will follow our blog "Directory".
  After your approval to join us, you will receive your badge
  We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
  Regards
  Chris
  I follow your blog, I hope it will please you
  To find out more about us, click on the link below:
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie kaart, complimenten!
  Ik ken het gevoel als je favoriete hobbywinkel ermee stopt.
  Hier was maar 1 hobbywinkel, daar verkocht ik ook wel eens zelfgemaakte kaarten. De winkel is overgegaan in workshops/decoreren van cupcakes en is helemaal gestopt met alle hobbyartikelen. Aangezien de eerstvolgende hobbywinkel 230 km verder ligt, net in Finland, ben ik ook aangewezen op internet (en familie in NL). Voordeel van online kopen is dat je gemakkelijk prijzen kunt vergelijken.
  Mijn kaarten verkoop ik regelmatig op bestelling, op zomermarkten en aan bewoners van een seniorentehuis en verzorgingshuis (daar geef ik ook regelmatig workshops met m.n. voorgestanste 3D-knipvellen).
  Groetjes Carola

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reacties! Ik lees ze met heel veel plezier!