maandag 16 januari 2012

lila kaartje

Eindelijk weer een kaartje af om te plaatsen. Niet dat ik stil gezeten heb, maar ik ben met stempelen bezig geweest en dat wilde niet zo lukken. Ik heb de hele boel maar weggegooid. 
Vorige week heb ik eens zitten snuffelen in een doos met hele oude plaatjes. Deze zaten destijds nog op een groot vel en je je moest zelf uitzoeken hoe je ze in 3d kon knippen. Ze zijn enig maar in dat hele fijn knipwerk heb ik niet zo'n zin meer. Dus heb ik een enkel plaatje gebruikt en achter een craftable van Marianne geplakt.
Ook de vlinders, de bloem, de takken en het hangbordje zijn van MD.
Het papier komt van een blok van de Action.
En ja hoor, ik heb gezien dat de paarse dopjes rechts onder scheef zitten. Dat zag ik pas toen ik de foto plaatste. Ik heb ze inmiddels netjes recht geplakt!
Leuk dat jullie weer zijn komen kijken!
4 opmerkingen:

 1. Haha, die dopjes..Leuke kaart Monique. De kleuren komen zo mooi bij het plaatje.
  Lukte het niet met stempelen? Ik moet ook wel eens wat weggooien!! Maar bedenk wel dat je daar soms heel mooie bloemen van kunt ponsen,, van die "mislukkingen~".
  En: zonder MISlukken geen goede resultaten, toch?? xx ALix

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op de foto zie je altijd wat niet klopt hè, hahaha. Dat overkomt mij ook regelmatig. Je hebt een prachtige kaart gemaakt met mooi op elkaar afgestemde kleuren. Je hoeft zo'n plaatje toch ook niet meer in 3D te doen, ik vind het zo zéker zo mooi.
  Groetjes,Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Monique, ik kom even antwoord geven op je vraag: het achtergrondpapier is van een blok dat ik afgelopen week bij pipoos heb gekocht. Achterop zit een sticker en daarop staat: 6x6 S Feast pad. Het is een vierkante uitgave van 15x15 cm.
  Fijne dag, groetjes Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Monique,
  Wat een MOOIE kaart is dit.....en nog wel in mijn favoriete kleuren ☺☺☺
  Enneh.....er staat een verrassing voor je op mijn blog.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reacties! Ik lees ze met heel veel plezier!